Strikket poncho genser med løs hals og armer

Hei! 28. september la jeg ut et bilde av en poncho/genser som inspirerte meg til å begynne å strikke denne. Og den ble kjempelekker, og den er enda finere på... Ponchoen er strikket i dobbelt ullgarn, så den skulle være skikkelig god og varm til vinteren. Nå må det bare bli kaldt nok før jeg få begynt å bruke den - jeg gleder meg :-)


14 kommentarer:

 1. Hei - så fikk jeg lagt den inn i mappen til det som andre har strikket inne på Wool Rocks facebook side. Den er så flott - varmer godt akkurat nå kan jeg tenke meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, setter pris på det :-) Synes også du lager mange fine ting, og at du legger ut masse fint som gjør at man ender opp med alt for mange ting man har lyst til å gjøre. Skulle ønske døgnet hadde noen flere timer, men får gjøre det beste ut av de man har :-)

   Slett
 2. Hvor finner jeg oppskriften på denne? Den var nydelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det finnes dessverre ingen oppskrift, jeg har laget den etter eget hode, men vurderer å få laget en. Da legger jeg den i så fall ut på siden min :-)

   Slett
  2. Da håper jeg at du gjør det :)

   Slett
 3. Hei! Er det mulig å få kjøpe oppskriften på denne ponchoen, eller en grov neskrivelse på framgangsmåten?? Den er bare utrolig fin og jeg fikk så lyst til å strikke den! :))

  SvarSlett
 4. Hei
  Denne er bare så flott. Følger med og bert til at oppskriften snart blir lagt ut :)

  SvarSlett
 5. Hei
  Er der noen mulighet å få kjøpt oppskriften på denne ponchoen, eller en ca. beskrivekse på framgangsmåten?? Den er kjempe fin og fikk veldig lyst til å strikke den! :))
  M!

  SvarSlett
 6. Hei! Ser det er en stund siden innlegget ble publisert.
  Har du laget oppskrift?
  I såfall vil jeg gjerne kjøpr.
  Sykt fin poncho

  SvarSlett
 7. Hvilken pinne str og garn har du brukt?

  SvarSlett
 8. Er og vil gjerne kjøpe oppskrift dersom du laget en ;)

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne kjøpe mønsteret om du vil dele det med meg

  SvarSlett
 10. Hvilke pinde er den strikket på?

  SvarSlett